• Κατερίνα Παπασταματίου

Ένα παραμύθι ξετυλίγεται στην «Αυλή του Νώντα»!

Έγινε ενημέρωση: 1 Ιουν 2021


Ένα πραγματικό παραμύθι δημιούργησε στο Κέντρο των Αχαρνών (δίπλα από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών) ο Νώντας Βρεττός αφού μόνο ως τέτοιο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την αυλή του μεζεδοπωλείου του!


Νεράιδες, μικροί νάνοι, τρεχούμενα νερά, πανέμορφα λουλούδια, χρώματα κι αρώματα που σε μεταφέρουν σε έναν άλλο κόσμο είναι ορισμένες από τις εικόνες που αντικρίσαμε στην «Αυλή του Νώντα» που άνοιξε για να υποδεχτεί το καλοκαίρι όπως μόνο εκείνος ξέρει! Σίγουρα είναι η ωραιότερη αυλή που έχουμε δει στην Αττική, αφού σε μεταφέρει σε έναν μαγικό κόσμο! Σε συνδυασμό με τις «μαγικές» συνταγές του είναι βέβαιο πως μια εξόρμηση στην «Αυλή του Νώντα» σίγουρα θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο. Είτε για ένα ρομαντικό δείπνο δίπλα στο συντριβάνι - καταρράκτη, είτε για μια οικογενειακή εξόρμηση με τα παιδιά να απολαμβάνουν τους ήρωες των παιδικών παραμυθιών, είτε απλά για να διασκεδάσετε με καλό κρασί με τους φίλους σας, ένα είναι βέβαιο θα περάσετε υπέροχα!


Φυσικά είναι μια πολύ καλή επιλογή και για να πραγματοποιήσετε τις εκδηλώσεις σας σε έναν χώρο που είναι από μόνος του στολίδι!


Για κρατήσεις τηλ: 2102402317

Μιαούλη 1 - Αχαρναί


209 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif