• Κατερίνα Παπασταματίου

Με λαμπρότητα ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940 σε Αχαρνές - Θρακ/νες


Τα παιδιά μας παρέλασαν κρατώντας ψηλά την γαλανόλευκη σημαία, στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και ομοψυχίας για το μέλλον. Τόσο στην Δημ.Κοινότητα Θρακομακεδόνων όσο και των Αχαρνών οι μαθητικές παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν δίχως προβλήματα αλλά με περίσσια υπερηφάνεια για την μαθητική κοινότητα που μας έβγαλε ξανά ασπροπρόσωπους. Ο Δήμος Αχαρνών άλλωστε είναι από τους δήμους εκείνους της Ελλάδας με την μεγαλύτερη μαθητική κοινότητα χαρακτηριστικό που από μόνο τους μας γεμίζει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον.

Στις Αχαρνές οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την επίσημη δοξολογία στον ΙΝ Κοιμήσεως Θεοτόκου όπου στην συνέχεια εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός από τον Φοιτητή της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ Παναγιώτη Δαμάσκου.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο Ηρώων και κατάθεση στεφάνων από τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, καθώς και εκπροσώπους της Βουλής, της Περιφέρειας, Συλλόγων και Φορέων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την μαθητική παρέλαση μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο.


Στην Δημ. Κοινότητα Θρακομακεδονων πραγματοποιήθηκε η δοξολογία στον ΙΝ Αγ Τριάδος ενώ στην συνέχεια εκφωνήθηκε από την Νεφέλη Μαρία Οικονόμου φοιτήτρια Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του ΕΚΠΑ ο πανηγυρικός της ημέρας.
295 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif