• Κατερίνα Παπασταματίου

Έπιασαν την αδίσταχτη συμμορία που είχε κλέψει μέχρι και μητέρα με μωρό στις Αχαρνές!


Τον τρόμο προκαλούσε η σπείρα 4 ατόμων νεανικής ηλικίας στους κατοίκους των Αχαρνών που τον τελευταίο καιρό έκλεβαν σπίτια. Μάλιστα ένα από τα θύματα τους ήταν μια γυναίκα όπου δεν δίστασαν να την κλέψουν μέσα στο σπίτι της μέρα μεσημέρι κι ας είχε στην αγκαλιά της το μωρό της!

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Αχαρνών κατάφεραν να συλλάβουν μετά από έρευνα τους δράστες την 1-3-2021 στις Αχαρνές, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε. της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Οι τέσσερις ημεδαποί ήταν ηλικίας 20, 20, 25 και 29 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας και συνελήφθησαν για διακεκριμένες κλοπές κατ' εξακολούθηση και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 11-2-2021 σε βάρος ενοίκου οικίας στις Αχαρνές, συστήθηκε ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας για την ταυτοποίηση και αναζήτηση των δραστών με επακόλουθο τον εντοπισμό τους και την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης.

Σε έρευνες στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος από κοσμήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, εργαλεία, είδη ρουχισμού και ποσότητα -130- γραμμ. ηρωίνης, -60- γραμμ. κάνναβης, και -4,1- γραμμ. κοκαΐνης.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα εξιχνιάσθηκαν -40- περιπτώσεις κλοπών, με το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισε η συμμορία να ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 140.000 ευρώ.

Οι κατηγορούμενοι έχουν συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα


699 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif