• Κατερίνα Παπασταματίου

Επιτέλους το ΒΑΜΒΑΚΑΡΕΙΟ Ίδρυμα θα λειτουργήσει μετά από χρόνια γραφειοκρατίας!

Έγινε ενημέρωση: 1 Απρ 2021


Έχουμε κατά το παρελθόν πολλές φορές αναφερθεί σε ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας που δημιουργήθηκε πριν χρόνια στον Δήμο Αχαρνών από την εθελοντική προσπάθεια πολλών. Ο λόγος για το ΒΑΜΒΑΚΑΡΕΙΟ Ίδρυμα. Το ΒΑΜΒΑΚΑΡΕΙΟ παρότι εδώ και χρόνια είναι έτοιμο να υποδεχτεί παιδιά με αναπηρίες που όμως δεν έχουν πλέον συγγενείς, δεν λειτούργησε μέχρι σήμερα για γραφειοκρατικούς λόγους. Τα διαφορά Υπουργεία «μπέρδευαν» τις αρμοδιότητες τους με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί λύση στην λειτουργία του. Μετά από χρόνια το «κουβάρι» βρήκε την λύση του και με προσωπικές προσπάθειες της Πρόεδρου Μαρίας Μπούκη τελικά το Βαμβακάρειο βρίσκεται ένα βήμα πριν «μπει το κλειδί» από τους πρώτους δικαιούχους! Ο Δημαρχος Αχαρνων Σπυρος Βρεττός επισκέφτηκε το ΒΑΜΒΑΚΑΡΕΙΟ όπου διαπίστωσε πως μετά και από παρεμβάσεις επισκευάστηκαν οι όποιες ζημιές ή φθορές του χρόνου και πλέον είναι έτοιμο να λειτουργήσει.

Ο κ Βρεττός ανέφερε χαρακτηρίστηκα:

«Με ιδιαίτερη συγκίνηση και μεγάλη χαρά είδα σήμερα το Βαμβακάρειο έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του για τα παιδιά με αναπηρία.

Στη σημερινή μου επίσκεψη διαπίστωσα πως με πολλή δουλειά της προέδρου κ. Μπούκη Μαρία , του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και όλων των εργαζόμενων, οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Οφείλω να τους ευχαριστήσω, γιατί ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις, γνωρίζοντας πως προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.

Επιτέλους ύστερα από τόσα χρόνια αυτό το στολίδι της πόλης μας θα αποκτήσει ζωή και θα αξιοποιηθεί για τον σκοπό που φτιάχτηκε!»555 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif