• Κατερίνα Παπασταματίου

Ξεκινούν έργα ασφαλτόστρωσης 3,1 εκ ευρώ στο οδικό δίκτυο Αχαρνών από την Περιφέρεια Αττικής!

Με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 3.1 εκ. ευρώ ξεκινούν έργα ασφαλτόστρωσης και αναβάθμισης οδικού δικτύου στο Δήμο Αχαρνών

«Μετά από πολλά χρόνια αναβαθμίζεται το οδικό δίκτυο στο Μενίδι-Επενδύουμε στην προάσπιση της οδικής ασφάλειας και συμβάλλουμε στην αποκατάσταση περιοχών που επλήγησαν από τις φωτιές» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης.

Το πράσινο φως για την έναρξη έργων ανακατασκευής και ασφαλτοστρώσεων σε τμήμα του οδικού δικτύου στο Δήμο Αχαρνών με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 3.1 εκ. ευρώ, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και τον Δήμαρχο Αχαρνών Σ. Βρεττό.

Στην τελετή υπογραφής που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής Θ. Αυγερινός, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος τεχνικών έργων Ε. Κοσμίδη και η Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Μ. Μίσκα.

Το έργο προβλέπει την κατασκευή δρόμων στις ΠΕ Αγ. Παρασκευής-Πανοράματος-Μπόσκιζας του Δήμου Αχαρνών με στόχο την οδική αναβάθμιση προς εξυπηρέτηση των κατοίκων, την βελτίωση και συμπλήρωση του εσωτερικού οδικού δικτύου των εν λόγω περιοχών του Δήμου. Επισημαίνεται πως πολλοί δρόμοι είναι χωματόδρομοι, άλλοι είναι διανοιγμένοι με κράσπεδα και άλλοι χωρίς κράσπεδα.

Ειδικότερα στα έργα περιλαμβάνονται εργασίες κατασκευής βάσης, υπόβασης, κρασπεδορείθρων, όπου απαιτούνται, καθώς και εργασίες ασφαλτόστρωσης. Επίσης περιλαμβάνονται εργασίες διανοίξεων (καθαίρεση και ανακατασκευή μαντρών) καθώς και η πλακόστρωση των πεζοδρομίων.

8 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif