• Κατερίνα Παπασταματίου

Ευρώπη Κοσμίδη: 490 έργα στην Περιφέρεια Αττικής βρίσκονται σε εξέλιξη και όχι μόνο!
Τα 490 έργα σε όλη την Αττική, η πάταξη της γραφειοκρατίας, ο πόλεμος κατά του COVID19 είναι μόνο ορισμένα από τα μέτωπα που η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής με επιτυχία, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε συνέντευξη της η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Τεχνικών Έργων, Ευρώπη Κοσμίδη.

Η Ευρώπη μπορεί στην Περιφέρεια Αττικής να έγινε ευρέως γνωστή τα τελευταία χρόνια με την εκλογή της στην Διοίκηση Πατούλη, όμως, στις Αχαρνές η συνδημότισσα μας είναι γνωστή για την εργατικότητα, το πείσμα, την θέληση να αλλάξει το κατεστημένο και κυρίως να ενισχύσει την γυναικεία παρουσία σε θέσεις - κλειδιά!

Αυτό μέχρι σήμερα το έχει καταφέρει αφού πίσω από σημαντικά έργα υποδομών που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε έχουν ολοκληρωθεί βρίσκεται η μάχιμη Ευρώπη μαζί φυσικά και με άλλους έμπειρους αυτοδιοικητικούς που βγάζουν ασπροπρόσωπο τον Γιώργο Πατούλη για τις επιλογές του! Όμως η Ευρώπη μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να αναλύσει όλα όσα η νέα Διοίκηση της Περιφέρειας έχει καταφέρει, σε έναν απολογισμο όμως που εκθέτει και τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει και η ίδια ως γυναίκα αλλά και η Διοίκηση!


Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη της Ευρώπης Κοσμίδη:217 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif