• Κατερίνα Παπασταματίου

Στην “γειτονιά των Αγγέλων” ο Δημήτρης Μίχας

Έγινε ενημέρωση: 24 Φεβ


Στην γειτονιά των Αγγέλων βρίσκεται πλέον ο αγαπητός σε όλους μας Δημήτρης Μίχας που παρότι πάλεψε γενναία τελικά η μάχη ήταν άνιση. 67 μόλις ετών ο Δημήτρης Μίχας διατηρούσε εδώ και δεκαετίες ένα από τα κεντρικότερα Γραφεία Τελετών των Αχαρνών, όμως όλοι τον είχαμε ταυτίσει στο μυαλό μας ως έναν γνήσιο γλεντζέ, αυθεντικό Μενιδιάτη!Πλέον, ο Δημήτρης Μίχας βρίσκεται στην ίδια παρέα όπως παλιά μαζί με τον κολλητό του, τον επιστήθιο από παιδιά, φίλο του, βάρδο του ελληνικού τραγουδιού και ταυτόχρονα μεγάλο του θαυμαστή, Μιχάλη Μενιδιάτη. Τον συναντούσαμε μαζί του στην Κεντρική Πλατεία των Αχαρνών να λένε αστείες ιστορίες από την “Φαντασία” εκεί όπου ο Δημήτρης Μίχας με την αυθεντικότητα του αλλά και το χιούμορ του κατάφερνε να γίνεται η ψυχή της παρέας και ο “κολλητός” μεγάλων ονομάτων του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά πάντα “αδερφός” της οικογένειας Μενιδιάτη - Καλογράνη.

Ο Δημήτρης Μίχας, όμως, ήταν και ένας καλός οικογενειάρχης, στήριγμα της συζύγου του Ελένης, και βράχος στα δυο του αγόρια, που τόσο καμάρωνε γι’ αυτά, τον Σπύρο και τον Γιάννη. Σίγουρα η απουσία του θα είναι μεγάλη όμως το βέβαιο είναι πως ο Δημήτρης Μίχας έζησε την ζωή του όπως ήθελε με χαρές, γλέντια, αστεία, σκληρή δουλειά και σεβασμό στον συνάνθρωπο, ένα μάθημα που έμαθε καλά και στα παιδιά του.

Το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Μίχα θα πουν συγγενείς και φίλοι την Πέμπτη 24/02 στις 15:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Αχαρνών.


Εκ μέρους της PARNES NEWS εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια.

Κλήμης Κολιός - Κατερίνα Παπασταματίου

1.904 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif