• Κατερίνα Παπασταματίου

"Γροθιά" στην εγκληματικότητα από Χρυσοχοϊδη - Σπ. Βρεττό-Πολυδύναμο στην καρδιά της Αυλίζας!


Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη και πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνική Αστυνομία υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, με αφορμή την ενίσχυση του αναβαθμισμένου επιχειρησιακού σχεδίου για την αστυνόμευση και ασφάλεια στις Αχαρνές αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν το κτήριο στην περιοχή της Αυλίζας όπου θα στεγαστούν όλες οι αστυνομικές υπηρεσίες της περιοχής και πρόκειται να αποτελέσει έδρα των επιχειρησιακών αστυνομικών δράσεων για ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός εξήρε τη στενή συνεργασία που έχει εδώ και ένα χρόνο με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και ευχαρίστησε τον Υπουργό για το προσωπικό ενδιαφέρον και τη βαρύτητα που έχει δώσει για την αντιμετώπιση των ζητημάτων εγκληματικότητας στην πόλη μας.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Αντιεγκληματικης Επιτροπής του Δήμου Στάθης Τοπαλιδης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κουλογιαννης καθώς και μέλη της.


463 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif