• Κατερίνα Παπασταματίου

Δωρεάν μεταφορά για ηλικιωμένους δημότες Αχαρνών στα Κέντρα Εμβολιασμού από εθελοντές

Έγινε ενημέρωση: 8 Φεβ 2021


Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε ο δημότης Αχαρνών Βαγγέλης Κατάρας όπου αντιλαμβανόμενος το πρόβλημα μετάβασης ηλικιωμένων στα κέντρα εμβολιασμού, δημιούργησε μία εθελοντική ομάδα με σκοπό την απρόσκοπτη μετακίνηση τους. Ακολουθεί η ανακοίνωση του Βαγγελή Κατάρα όπου αναφέρει τον τρόπο με τον οποίο οι ηλικιωμένοι δημότες Αχαρνών μπορούν να αξιοποιήσουν τους εθελοντές, αλλά ταυτόχρονα ευχαριστεί και όσους βοήθησαν ώστε να υλοποιηθεί αυτή η πρωτοβουλία:

"Αγαπητοί συνδημότες, τις τελευταίες ημέρες σε σοβαρό ζήτημα έχει εξελιχθεί το πρόβλημα μετακίνησης πολλών ηλικιωμένων στα εμβολιαστικά κέντρα βάζοντας έτσι εμπόδια στον εμβολιασμό τους έναντι της νόσου Covid-19 (ιδιαίτερα όσων ηλικιωμένων ζουν μόνοι τους)

Για τον λόγο αυτό μία μικρή ομάδα συμπολιτών μας, ευαισθητοποιημένη στα προβλήματα της 3ης ηλικίας και ως ελάχιστη συνεισφορά, αποφασίσαμε να διευκολύνουμε και να υποστηρίξουμε την διαδικασία, που απαιτεί την μετάβαση από και προς τα εμβολιαστικά κέντρα, όσων δεν δύναται να μετακινηθούν.

Συγκεκριμένα, όσοι δημότες Αχαρνών άνω των 60 ετών δεν διαθέτουν τρόπους μετάβασης στο κέντρο εμβολιασμού τους, μπορούν έγκαιρα να απευθύνονται στην γραμμή επικοινωνίας 2114081327 & 6972172793 ώστε να προγραμματίζεται η μετακίνηση τους με ιδιωτικά οχήματα που διαθέτουμε.

Ο οδηγός του οχήματος που θα σας μεταφέρει εκτός από την απαραίτητη χρήση μάσκας , θα υποβάλλεται σε rapid test ανά εβδομάδα για την μέγιστη δυνατή προστασία.

Για τον εμβόλιασμο των κατάκοιτων ηλικιωμένων και των ατόμων με αναπηρία μπορείτε να απευθυνθείτε στον ΙΣΑ και την Περιφέρεια Αττικής, όπου διαθέτουν ασθενοφόρα και παρέχουν κατ' οίκον εμβολιασμό.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω πολύ για την πολύτιμη συνεισφορά τους την εταιρία φυτοχωμάτων ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ,

την επιχείρηση Αρτοζαχαροπλαστειο ΑΦΟΙ ΠΑΝΟΥΣΗ και τους συμπολίτες μου Ανδρέα Καυκά, Λίνα Γκίκα, Χριστίανα Κελεσίδου, Μαρία Ατζάμπου, Άρης Γιαννούλης, Ευγενία Σούμα Θάνος Χρήστου, Επιμενίδης Βαλαβάνης, Γιάννης Κυρίτσης, Έφη Ρουμπέα, Ιωάννα Μαράτση και Γιώργος Κατάρας που εθελοντικά συμμετέχουν και βοηθάνε σε αυτή την δράση."

446 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif