• Κατερίνα Παπασταματίου

Κορωνοϊός- Σοκ από τα κρούσματα στην Δυτική Αττική & τις Αχαρνές:392 ενεργά-764 άτομα σε καραντίνα

Έγινε ενημέρωση: 14 Δεκ 2020


Σύγχυση επικρατεί μετά την δήλωση του υφυπουργό πολίτικης προστασίας Νίκου Χαρδαλιά στην ενημέρωση της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου όσον αφορά τα κρούσματα στην Δυτική Αττική. Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς τα ενεργά κρούσματα στην ΠΕ Δυτικής Αττικής και τον δήμο Αχαρνών είναι 392, με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη. Από την ιχνηλάτησή τους, προέκυψαν 764 άτομα στενές επαφές, τα οποία βρίσκονται σε κατ’ οίκον απομόνωση.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Χαρδαλιάς απηύθυνε έκκληση στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής και των Αχαρνών για πιστή εφαρμογή των μέτρων. Ο υπογραφών όσο και άλλα μέσα ενημέρωσης θεώρησαν πως το νούμερο το οποίο ανακοίνωσε ο υφυπουργός πολίτικης προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ήταν για τον Δήμο Αχαρνών κάτι το οποίο όμως δεν είναι σαφές.

Θεωρούμε καλό να απολογηθούμε για το λάθος μας και να ζητήσουμε συγνώμη για όποια αναστάτωση προκαλέσαμε. Ωστόσο αν και μπορεί να μην είναι επίσημα τα 392 κρούσματα στον Δήμο μας, καλό θα ήταν να είμαστε όλοι προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας.


Ρεπορτάζ Αντρέας ΝτίνηςΔυστυχώς επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ που είχαμε κάνει τον Οκτώβρη:


https://www.parnesnews.gr/post/στις-κόκκινες-περιοχές-ο-δήμος-αχαρνών-αναμένονται-κλιμάκια-του-εοδυ-για-τεστ

Ρεπορτάζ Αντρέας Ντίνης


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

https://fb.watch/2jotcQWDpl/3.600 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif