• Κατερίνα Παπασταματίου

Ο πατέρας του Μάριου Δημητρίου ραγίζει καρδιές: «Αιώνια η μνήμη σου παλληκάρι μου...»


Πέρασαν 5 χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα που ένα μικρό παιδί, ένα αγγελούδι, ο 11χρονος Μάριος Δημήτριος Σουλούκος πέφτει νεκρός από μια «αδέσποτη» σφαίρα εν μέσω της σχολικής γιορτής στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών. Όλα κυλούσαν φυσιολογικά μέχρι την στιγμή που ο Μάριος πέφτει στο έδαφος. Η μητέρα του παρούσα και ως Δασκαλα στο σχολείο προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Το παιδί μεταφέρετε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπιστώνουν τον θάνατο του από… σφαίρα! Από το 2017 έως σήμερα ο ένοχος δεν έχει βρεθεί. Σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν προσαγωγές όμως ο ιδιοκτήτης του όπλου δεν βρέθηκε. Τα ελληνικά δικαστήρια ακόμη προσπαθούν να δουν ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο σε μια ιστορία που η αλήθεια είναι ολοφάνερη! Ένα μικρό παιδί έχασε την ζωή του σε καιρό ειρήνης. Αυτό δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς. Όπως κανείς δεν μπορεί να πιστέψει γιατί 5 χρόνια μετά, με την τεχνολογία να έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα, ο δράστης να κυκλοφορεί ακόμη ελευθερος.

Κλείνουμε με τα συνταρακτικά λόγια του πατέρα του Μάριου, κύριου Θανάση Σουλούκου που συνεχίζει τον αγώνα να βρεθεί ο φονιάς του παιδιού του:

«ΜΑΡΙΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 8/6/17

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ. ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ... Είναι δύσκολο να συμβιβαστείς με κάποια γεγονότα. Το δάκρυ μέσα από την καρδιά μας, είναι ο πόνος της απουσίας σου. Πέντε χρόνια μετά η πολιτεία συνεχίζει να κωφεύει να προκαλεί με την ενοχή σιωπή της, και η ελληνική αστυνομία να συγκαλύπτει. Υπάρχει έλλειψη ικανοποιητικών στοιχείων, και γίνανε λάθη αναφέρεται. Ποιός φέρει την ευθύνη για τα λάθη, κάποιοι δεν κάνανε σωστά την δουλειά τους, κάπου πρέπει επιτέλους να χρεωθούν οι ευθύνες.

Αιώνια η μνήμη σου παλληκάρι μου...»

587 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif