• Κατερίνα Παπασταματίου

Επίσκεψη ουσίας στον Δήμο Αχαρνών από την Βουλευτή της ΝΔ Γεωργία Μαρτίνου


Μία ακόμη εποικοδομητική επίσκεψη σε Δήμο της περιφέρειας της πραγματοποίησε η Βουλευτής της ΝΔ κ. Γεωργία Μαρτίνου. Η κ Μαρτίνου έχει συνηθίσει να εξασκεί τα βουλευτικά της καθήκοντα δίχως επάρσεις και τυμπανοκρουσίες, αντιθέτως προτιμά τις χαμηλών τόνων συναντήσεις από τις οποίες στόχο έχει την ενημέρωση της για όλα όσα ταλαιπωρούν τους πολίτες και την άμεση εξεύρεση λύσεων! Αυτή την φορά η κ. Μαρτίνου επισκέφτηκε τον Δήμο Αχαρνών. Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Σπύρο Βρεττό όπου ενημερώθηκε για τρέχοντα ζητήματα.

“Με μεγάλη μου χαρά υποδέχτηκα σήμερα στο Δημαρχείο τη βουλευτή κ. Γεωργία Μαρτίνου. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας και συνδράμει σε κάθε προσπάθεια που κάνουμε για να μπορέσουμε να βάλουμε τον Δήμο μας στο δρόμο του εκσυγχρονισμού. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί πάντα προς όφελος των Αχαρνών” δήλωσε ο Δήμαρχος Αχαρνών.


Στην συνέχεια η κ. Μαρτίνου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Μιχάλη Βρεττό όπου αντήλλαξαν απόψεις τόσο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση όσο και για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Αχαρνών: “Σήμερα μας επισκέφθηκε στο γραφείο μου η αγαπημένη φίλη Βουλευτής Αττικής Γεωργία Μαρτίνου.

Την ενημερώσαμε πλήρως για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Δήμος Αχαρνών καθώς και για τους στόχους που έχουμε θέσει για το μέλλον.

Η Γεωργία, πριν απ´ τις επιτυχημένες της θητείες ως Βουλευτής, είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος οπότε αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς μας.

Εκτός των άλλων, της εξέφρασα την ευγνωμοσύνη μου για την προσφορά της οικογένειάς της προς την Ελληνική κοινωνία” δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός.

Τέλος, η κ. Μαρτίνου επισκέφτηκε την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ στην κεντρική πλατεία των Αχαρνών όπου συζήτησε για αρκετή ώρα με τα στελέχη της για τα προβλήματα της πόλης.84 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif