• Κατερίνα Παπασταματίου

Με μεγάλη επιτυχία και εξαιρετική αποδοχή η διαδικτυακή ημερίδα της Διεξόδου του Δήμου Αχαρνών


Ο Δήμος Αχαρνών και η Διέξοδος θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους εκατοντάδες δημότες που συμμετείχαν στην πρώτη διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώθηκε με τίτλο «Lock Down στον ιό και όχι στα συναισθήματά μου». Η αποδοχή του κόσμου είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση και την πραγματοποίηση αυτής της καινοτόμας δράσης για τον Δήμο Αχαρνών.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι συμβουλές των ειδικών επιστημόνων αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία. Οι ειδικοί σύμβουλοι της Διεξόδου ψυχολόγοι Γιάννα Ιωάννου και Αργυρώ Κευγά είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν εκατοντάδες δημότες για τη συναισθηματική φόρτιση της εποχής που διανύουμε, αλλά και να απαντήσουν στα δεκάδες γενικότερα ή ειδικότερα ερωτήματα που τους τέθηκαν μέσω μηνυμάτων. Με τη συνεργασία του Focus tv δόθηκε η ευκαιρία σε πολλούς δημότες να παρακολουθήσουν με απλό και προσιτό τρόπο μια επιστημονική ενημέρωση.

Το μήνυμα του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού, καθώς και η εισαγωγική τοποθέτηση της αναπληρώτριας προέδρου Μαρίας Μπούκη περιέγραψαν το έργο που πραγματοποιείται από τη Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Διέξοδος υπό την εποπτεία του ΟΚΑΝΑ.

Η πρώτη αυτή προσπάθεια ήταν εξαιρετικά ελπιδοφόρα και η βάση για μια ακόμη καλύτερη συνέχεια, γεννώντας αισθήματα ικανοποίησης αλλά και την ανάγκη δέσμευσης για παρόμοιες δράσεις στο άμεσο μέλλον, όπως τόνισαν και οι συντελεστές της δράσης.


139 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif