• Κατερίνα Παπασταματίου

“Μεγαλείο ψυχής σε όσους δίνουν αίμα” - 6η Εθελοντική Αιμοδοσία Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου


Μεγαλείο ψυχής, αυτή είναι η φράση που περιγράφει απόλυτα την εθελοντική αιμοδοσία. Μία πράξη που ενώ διαρκεί μόλις λίγα λεπτά για εμάς, μπορεί να δώσει μία ολόκληρη ζωή σε έναν συνάνθρωπο μας.

Την Κυριακή 7 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία που αποδεικνύεται από την συμμετοχή του κόσμου, η 6η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Ιερός Ναός Αγίου Διονυσίου Αχαρνών υπό την αιγίδα της Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας. Ο κόσμος κατέφθασε από νωρίς το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΙΝ. Αγ. Διονυσίου με τους υπευθύνους και φυσικά τον Εφημέριο του ΙΝ. π. Αναστάσιος Σαργέντη να έχουν προετοιμάσει την διαδικασία έτσι ώστε να τηρηθούν πιστά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του covid19.

66 συνάνθρωποι μας προσέφεραν 55 φιάλες αίματος! Κλείνουμε με το ευχαριστήριο του π. Αναστασίου και με την προτροπή να σε κάθε ευκαιρία να δίνεται αίμα, το πολυτιμότερο αγαθό για να σώσετε μία άλλη ζωή: “Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές αιμοδότες για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και την ύψιστη μορφή ελεημοσύνης κατά μίμηση Του Πρώτου Αιμοδότη, Του Κυρίου και Σωτήρα μας Ιησού Χριστού”

230 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif