• Κατερίνα Παπασταματίου

“MENI’S”: Η προσωπική συλλογή ρούχων του Βαγγέλη Μενιδιάτη


Η οικογένεια Μενιδιάτη μας εκπλήσσει πάντα ευχάριστα! Αν και έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε να διαπρέπουν στις μουσικές λεωφόρους, αυτή την φορά ο Βενιαμίν της οικογένειας, ο μικρότερος γιος του αείμνηστου βάρδου του ελληνικού πενταγράμμου Μιχάλη Μενιδιάτη, Βαγγέλης δημιούργησε κάτι νέο, διαφορετικό αλλά σίγουρα εντυπωσιακό! Ο Βαγγέλης Μενιδιάτης λίγο πριν τις γιορτές λάνσαρε την πρώτη του προσωπική συλλογή αντρικών ρούχων «Meni’s»!

Ο Βαγγέλης Μενιδιάτης μίλησε με ενθουσιασμό στην PARNES NEWS για το νέο του εγχείρημα, για το πώς προέκυψε αυτή η ιδέα, το όνομα αλλά και από πού μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν κομμάτια από την συλλογή του:

«Είναι μια σκέψη που την είχα για αρκετό καιρό αλλάτώρα ήρθε η στιγμή  να την υλοποιήσω!

Το όνομα της συλλογής μου είναι MENI’S και όπως γίνεται αντιληπτό βγαίνει από το επίθετο μου. Η διάθεση των  ρούχων αρχικά θα γίνεται μέσω e-shop αλλά και της σελίδας μας στο Instagram  «menisproject».

Στο ερώτημα αν θα υπάρξει και συνέχεια:

«Εννοείται θα υπάρξει συνέχεια! Είναι ένα projetct με πολλές προοπτικές και δυνατότητες..»Από τα πρώτα δείγματα των φωτογραφήσεων, στις οποίες μοντέλο φυσικά είναι ο ίδιος ο Βαγγέλης Μενιδιάτης, είδαμε πως η αντρική συλλογή «Meni’s» είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα!!! Μοντέρνα σχέδια, χρώματα, εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, ρούχα που απευθύνονται σε όλους τους σύγχρονους άντρες της εποχής!Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα στον Βαγγέλη Μενιδιάτη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα αν και την θεωρούμε δεδομένη!

Της Κατερίνας Παπασταματίου


406 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif