• Κατερίνα Παπασταματίου

ΣΟΚ: Βρήκαν νεκρό άνδρα τυλιγμένο σε χαλί στο Μενίδι


Σοκ προκαλεί ο εντοπισμός νεκρού άντρα στο εγκαταλελειμμένο σχολείο της Αυλίζας, επί της οδού 17ης Νοεμβρίου στο Μενίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο άντρας, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (4/1) κι αμέσως σήμανε συναγερμός στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί το πτώμα, καθώς έχει παραμορφωθεί. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο νεκρός άντρας βρίσκεται στο εγκαταλελειμμένο σχολείο για τουλάχιστον 20 ημέρες.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς εκτιμάται ότι ο άντρας έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Ακόμα, πάντως, δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι πρόκειται για δολοφονία, ωστόσο, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα ήταν τυλιγμένο με χαλί και βρέθηκε σε κατάσταση σήψης. Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι το πρώτο πράγμα που θα κάνουν οι αστυνομικοί είναι να προσπαθήσουν να ταυτοποιήσουν το πτώμα με κάποιον από τους άντρες για τους οποίους έχει δηλωθεί εξαφάνιση.

Ο δημοσιογράφος του Newsbomb.gr, Δημήτρης Δρίζος, βρέθηκε στο σημείο και μετέφερε τις πρώτες εικόνες.

1.981 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif