• Κατερίνα Παπασταματίου

Ο Μενιδιάτης Ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης αποκάλυψε το έγκλημα στην Πάτρα!Την λύση του εγκλήματος της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο έδωσε ο Μενιδιάτης Ιατροδικαστής Αθηνών Σωτήρης Μπουζιάνης. Ο Σωτήρης Μπουζιάνης είχε αναλάβει την υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας από την στιγμή που στις Αρχές είχαν αρχίσει οι υποψίες πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο στον θάνατο των τριών κοριτσιών. Ο Σωτήρης Μπουζιάνης στο τελικό του πόρισμα δήλωσε πως η ουσία που έφερε το τραγικό τέλος στην Τζωρτζίνα ήταν η κεταμίνη όπως αρχικά είχε προβλέψει:

«Προκαλείται αλλεργική αντίδραση, επηρεάζονται όλα τα κέντρα αναπνοής, καταρρέει το σύστημα, και σίγουρα θα έχει και πνευμονικό οίδημα και άλλες συνέπειες», με αυτά τα λόγια περιέγραφε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, τις παρενέργειες της θανατηφόρας ουσίας, λίγο πριν παραλάβει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της συγκλονιστικής υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου της Τζωρτζίνας.

«Η ουσία που ψάχνουμε είναι φαρμακευτική, όλες οι φαρμακευτικές ουσίες σε μεγάλες δόσεις είναι τοξικές. Εξετάζουμε αν αυτή η ουσία που έχει βρεθεί στην Τζωρτζίνα ήταν σε τοξικό επίπεδο στον οργανισμό της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήταν τόσο τοξικά τα επίπεδα της κεταμίνης, που αρκούσαν μόλις 20 λεπτά για να χάσει τη ζωή του το 9χρονο κορίτσι. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, γνώριζαν πολύ καλά από την έρευνα που είχαν διεξάγει, ότι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν τον αιφνίδιο θάνατο του παιδιού, στο δωμάτιο που νοσηλευόταν, βρισκόταν μόνο η 33χρονη μητέρα του, που συνελήφθη χθες από τις αρχές.

Όλο το προηγούμενο διάστημα τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών, συνέθεταν το σκηνικό των τελευταίων 60 λεπτών της ζωής της Τζωρτζίνας, αναζητώντας τη λύση του μυστηρίου.

Να θυμίσουμε πως ο συντοπίτης μας Σωτήρης Μπουζιάνης είναι ένας διακεκριμένος επιστήμονας, χαμηλών τόνων, σοβαρός και μετρημένος σε όλα όσα λέει. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες πολλά ΜΜΕ τον προσέγγισαν ώστε να του αποσπάσουν έστω και την πιο μικρή λεπτομέρεια, όμως εκείνος κρατούσε στάση αναμονής έως ότου βγουν τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αποδεικνύοντας τον επαγγελματισμό του.

Για αναισθητικό ζώων η κεταμίνη - Τα ευρήματα στη Τζωρτζίνα

Κανένα ιατρικό πρωτόκολλο, ούτε και η προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή της Τζωρτζίνας, δεν δικαιολογούσαν την χορήγηση της θανατηφόρας σε μεγάλες ποσότητες κεταμίνης, μια ουσία που συνήθως χρησιμοποιείται ως... αναισθητικό ζώων. Σε μικρότερες ποσότητες χορηγείται σε ανθρώπους για βαριάς μορφής κατάθλιψη.


Στην κατάθεση του στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, ο ιατροδικαστής, κατέστησε σαφές ότι η κεταμίνη δεν ήταν ανάμεσα στα σκευάσματα που είχαν χορηγηθεί στο 9χρονο κορίτσι, ενώ το ίδιο προέκυψε και από τις καταθέσεις που είχαν συγκεντρώσει τα στελέχη της Ασφάλειας, από γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου Παίδων. Κανείς από αυτούς δεν είχε χορηγήσει στη Τζωρτζίνα κάποιο φάρμακο, που να περιείχε την ουσία που εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις.

3.092 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif