• Κατερίνα Παπασταματίου

NTANOS CARS: 3 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην πώληση & αγορά αυτοκινήτου!


3 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο της πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μετρά ο Χρήστος Ντάνοςμε την εταιρεία του NTANOS CARS που έχει έδρα στις Αχαρνές, Λ. Δημοκρατίας 176. Η NTANOS CARS μέσα σε αυτά τα 3 χρόνια κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και να δημιουργήσει ένα δυνατό όνομα στην αγορά και πώληση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Ήδη οι πωλήσεις ΙΧ αυτοκινήτων από την NTANOS CARS έχουν τριψήφιο νούμερο, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δεν προλαβαίνει να δημοσιεύσει τα νέα αυτοκίνητα που εισάγει, αφού «κλείνονται» ακόμη και τηλεφωνικά!

Η NTANOS CARS πλέον είναι ταυτισμένη με τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς στις καλύτερες τιμές. Μοντέλα νέα ή παλαιότερα, ατρακάριστα, σε άψογη κατάσταση, με το «κλειδί στο χέρι» είναι τα αυτοκίνητα της NTANOS CARS που σχεδόν κάθε εβδομάδα διαθέτει και νέες μάρκες που καλύπτουν όλα τα γούστα αλλά και όλες τις ανάγκες.

Μία βόλτα από την NTANOS CARS θα σας πείσει τόσο για τα αυτοκίνητα που διαθέτει, όσο όμως και για την άψογη εξυπηρέτηση!

Εμείς ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά στην NTANOS CARS και Καλές Δουλειές!
395 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif