• Κατερίνα Παπασταματίου

Πανικός προκλήθηκε με "ύποπτη βαλίτσα" έξω από την Εθνική Τράπεζα στις Αχαρνές


Κλειστό για λίγη ώρα παρέμεινε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην πλατεία Καράβου, στον Δήμο Αχαρνών, καθώς βρέθηκε χαρτοφύλακας σε σημείο τέτοιο που προκάλεσε συναγερμό τόσο τους υπευθύνους όσο και στην Αστυνομία. Το κατάστημα έκλεισε για προληπτικούς λόγους, ενώ αποκλείστηκε και η περιοχή καθώς η Αστυνομία διεξήγαγε έρευνες για τον αν ο χαρτοφύλακας είναι τόσο "αθώος" όσο φαίνεται ή πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό. Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Αχαρνών με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο κ. Σιδηρόπουλο Γιώργο.

Ευτυχώς μετά από αρκετή ώρα ειδική ομάδα της αντιτρομοκρατικής αφού ερεύνησε τον χαρτοφύλακα τον πήρε ώστε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη, έτσι ο συναγερμός έληξε!

Εννοείτε πως δεν ήταν παράλογη η κινητοποίηση αφού δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε καν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό, αφού μιλάμε για ένα πολυσύχναστο σημείο, με κεντρική στάση λεωφορείων και ταξί, πολλά καταστήματα και δεκάδες πολίτες που επισκέπτονται την τράπεζα!

Τέλος καλό, όλα καλά...

754 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif