• Κατερίνα Παπασταματίου

Σε εξέλιξη έργα ασφαλτόστρωσης επί της Λ. Τατοΐου από την Περιφέρεια Αττικής


Ξεκίνησαν από το βράδυ της Παρασκευής

2 Απριλίου,εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος επί της Λ. Τατοΐου από το ύψος της Εθνικής Αθηνών - Λαμίας μέχρι το πρώην Βασιλικό Κτήμα Τατοΐου. Οι εργασίες, οι οποίες εκτελούνται κατά τις βραδινές ώρες, περιλαμβάνουν επεμβάσεις τοπικού χαρακτήρα καθώς και την συντήρηση μεγαλύτερων τμημάτων με απόξεση του παλαιού ασφαλτοτάπητα, ισοπεδωτική στρώση και κατασκευή αντιολισθηρού ασφαλτικού τάπητα.

Με αφορμή τις σχετικές εργασίες ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει: «Βασική μας προτεραιότητα στην Περιφέρεια Αττικής είναι η ασφάλεια των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό υλοποιείται ένα μεγάλο πρόγραμμα Αποκατάστασης Βλαβών και Επεμβάσεων Τοπικού Χαρακτήρα στο Οδικό Δίκτυο πρώην ΔΕΣΕ το οποίο είναι συνολικού προϋπολογισμού 4.000.000,00 € (με ΦΠΑ)».

Οι εργασίες εκτελούνται σύμφωνα με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Τις δράσεις συντονίζει οαρμόδιος για θέματα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών Θ. Κατσιγιάννης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής Π. Καρυώτης.

71 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif