• Κατερίνα Παπασταματίου

Συγκίνηση στο 40ημερο μνημόσυνο της ιερομήτορος Βασιλικής Χρήστου


Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το 40ημερο Αρχιερατικό Μνημόσυνο της αείμνηστης μητέρας του Αρχιερατικού Προϊσταμένου Φυλής Αρχιμανδρίτη π. Τίτου Χρήστου., Βασιλικής. Το Μνημόσυνο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών & Πετρουπόλεως κκ. Αθηναγόρας στον Ιερό Ναό Αγίων Κων/νου & Ελένης Άνω Λιοσίων.

Η ιερομήτορ Βασιλική Χρήστου άφησε πίσω της 3 παιδιά και εγγόνια αλλά και δυσαναπλήρωτο κενό στον Αρχιμανδρίτη π.Τίτο που φανερά συγκινημένος μετά την τέλεση του μνημοσύνου ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος της οικογένειας. Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε το Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιώργο Κώτσηρα, τον Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού & την σύζυγο του, τον επιλ. Βουλευτή κ. Σταμάτη Πουλή, και πρωτίστως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ. Αθηναγόρα που στάθηκε δίπλα στην οικογένεια του από την πρώτη στιγμή, καθώς επίσης και τους ιερείς που στάθηκαν στο πλευρό του όλο τον καιρό της νοσηλείας της.

Η αγαπημένη Βάσω είναι βέβαιο πως θα είναι υπερήφανη για τα παιδιά της από εκεί ψηλά και παρότι η απουσία της είναι αισθητή, η χαρά πως θα βρίσκεται στην γειτονιά των Αγγέλων απαλύνει τον πόνο των οικείων της.223 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif