• Κατερίνα Παπασταματίου

ΣΟΚ Προπονητής τένις στα Άνω Λιόσια αποπλανούσε τις ανήλικες μαθήτριες του!


Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα οδηγηθεί το μεσημέρι της Τρίτης (9/11) ο 35χρονος προπονητήςτένις μετά τις καταγγελίες σε βάρος του από δύο αθλήτριες του, τις οποίες κατηγορείται ότι αποπλάνησε. Ο άνδρας που διδάσκει σε ακαδημία τένις στα Άνω Λιόσια έρχεται καθημερινά σε επαφή με δεκάδες κορίτσια.

Τους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο, είχε μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών καθώς μια 16 χρονη και μια 20χρονη πλέον κατέθεσαν με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έζησαν δίπλα του.

Μάλιστα, ο προπονητής με τις ανήλικες μαθήτριες του φέρεται να ταξίδευε συχνά στο εξωτερικό για να συμμετέχουν σε τουρνουά.

Σε βάρος του μετά τις λεπτομερείς καταθέσεις των κοριτσιών στις αστυνομικές αρχές, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης-σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.-για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ΄εξακολούθηση και γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ΄εξακολούθηση. Ο προπονητής συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή 5 Νοεμβρίου και σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2020, θα οδηγηθεί ενώπιον του 8ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί.

Ποδηλάτης και αρνητής

Αίσθηση πάντως προκαλεί και η δραστηριότητα του προπονητή στα social media. Πέρα από τις αναρτήσεις του για τις αθλητικές του δραστηριότητες, όπως ηποδηλασία, έχει και πολλά post από τα οποία καταδεικνύεται πως είναι και αρνητής πανδημίας και του εμβολίου.

Μάλιστα, έχει προχωρήσει σε προκλητικά σχόλια, χαρακτηρίζοντας όσους εμβολιάζονται «πρόβατα», ενώ, σε μία άλλη ανάρτηση αναφέρει: «Έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι, να δω πότε θα ξυπνήσει ο κόσμος και θα αποκτήσει φωνή…».

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του, ανακριτής και εισαγγελέας, θα αποφασίσουν τη περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.


Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ

Αναφορικά με δημοσιεύματα του Τύπου για υπόθεση κακοποίησης αθλητών σας γνωρίζουμε τα εξής:

1. Ο Δήμος Φυλής δραστηριοποιείται στο αθλητισμό μέσω του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) "Η ΠΑΡΝΗΘΑ" κι όχι μέσω αθλητικού σωματείου.

2. Δεν διαθέτει από το έτος 2014 και εντεύθεν Τμήμα Τέννις.

3. Ουδέποτε παραχώρησε αθλητικές εγκαταστάσεις σε εμπλεκόμενα με την υπόθεση πρόσωπα.

4. Καταδικάζει κάθε ενέργεια και συμπεριφορά που προσβάλει το αθλητικό ιδεώδες και την προσωπικότητα των προπονητών, των αθλητών και των φιλάθλων.

327 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif