• Κατερίνα Παπασταματίου

Σπύρος Βάθης: Από τον Δήμο στην Περιφέρεια;


Ο Σπυρος Βάθης ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του 2019 όπου και εκλέχτηκε με την παράταξη του Πέτρου Βαρελά. Ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους ακόμη και αντίθετων παρατάξεων, αλλά και τους συνδημότες του.

Αγαπά την πόλη των Αχαρνων όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε, ζει και δραστηριοποιείται. Προτείνει λύσεις και δεν αρέσκεται απλά σε συγκρούσεις εντυπωσιασμού. Στις πρόσφερες εκδηλώσεις για το εορτασμό της Ζωοδόχου Πηγής τον συναντήσαμε αρκετές φορές να απολαμβάνει συλλόγους, φορείς και δράσεις. Να συνομιλεί με πολιτικούς, να ανταλλάσσει απόψεις με πολίτες και να μην εμμένει στην στείρα αντιπολίτευση. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που «ψιθυρίζουν» πως ο Σπυρος Βάθης δεν θα μείνει για πολύ στα στενά όρια του δήμου Αχαρνών, καθώς είναι από τα νέα πολιτικά πρόσωπα που «προσεγγίζονται» ήδη για την Περιφέρεια. Μάλιστα οι συνομιλίες με τον νυν Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη φούντωσαν τις φήμες.

Αναμένουμε την τελική απόφαση του Σπύρου Βάθη αλλα και την επιλογή «πολιτικού στρατοπέδου» στην Περιφερεια αν τελικά αποφασίσει το μεγάλο βήμα! Εμείς παρόλα αυτά του ευχόμαστε καλή επιτυχία καθώς είναι ένα από τα νέα παιδιά της πόλης μας που έχουν όρεξη για προσφορά.

Να θυμίσουμε πως ο Σπυρος Βάθης επαγγελματικά διατηρεί Σχολή Οδηγών στις Αχαρνές ενώ έχει εκλεγεί από το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπρόεδρος.

1.389 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif