• Κατερίνα Παπασταματίου

Σπύρος Βάθης: Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ολυμπιακό Χωριό πριν θρηνήσουμε άλλα θύματα τροχαίων


Με μία αξιόλογη πρόταση ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Αχαρνών και Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξης Αχαρνές Ξανά Σπύρος Βάθης, κάνει ταυτόχρονα γνωστή την μετακίνηση του προσωρινού αμαξοστασίου που στήθηκε στο Ολυμπιακό Χωριό προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Βάθης έχοντας και γνώση λόγω επαγγέλματος, προτείνει την άμεση αξιοποίηση του χώρου δημιουργώντας Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής για τους δημότες των Αχαρνών αλλά και των όμορων Δήμων.

Ακολουθεί η πρόταση του:

“Η είδηση πως το προσωρινό αμαξοστάσιο που στήθηκε λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών στο Ολυμπιακό Χωριό θα απομακρυνθεί σε λίγο καιρό και θα μεταφερθεί στο ΣΚΑ ανοίγει ένα νέο κύκλο συζητήσεων για το πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο συγκεκριμένος χώρος καλύτερα προς όφελος όλων των δημοτών. Γνωρίζοντας τις ανάγκες όχι μόνο των κατοίκων του Ολυμπιακού Χωριού, αλλά όλων δημοτών, θεωρώ πως η δημιουργία πάρκου κυκλοφορικής αγωγής στο συγκεκριμένο σημείο είναι η πλέον κατάλληλη!

Αν αναλογιστούμε πως ο Δήμος Αχαρνών είναι από τους πρώτους δήμους σε νεανικό πληθυσμό, πως τα τροχαία ατυχήματα είναι αποτέλεσμα της έλλειψης κυκλοφοριακής αγωγής και αν δούμε πως το κοντινότερο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής είναι πολύ μακριά από την περιοχή μας, συμπεραίνουμε πως η δημιουργία του στο Ολυμπιακό Χωριό είναι εκτός από πολύ εύκολη και απολύτως αναγκαία!

Σε έναν χώρο όπου η άσφαλτος είναι ήδη στρωμένη, η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη, αλλά και η διαμόρφωση του χώρου ελάχιστη, θα ήταν άδικο να μην δώσουμε στη νέα γένια ένα έργο με όραμα ένα καλύτερο και ασφαλέστερο μέλλον.

Με εκτίμηση

Σπύρος Βάθης

Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

509 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif