• Κατερίνα Παπασταματίου

ΣΤΑΣΥ, Ακράτητος, Πανόραμα Άνω Λιοσίων έπαιξαν μπάλα για την φιλία!


Μετά από μήνες αποχής από τον αγωνιστικό χώρο λόγω καραντίνας η αγάπη για το ποδόσφαιρο «ένωσε» τρεις ομάδες σε ένα ιδιαίτερο τουρνουά φιλίας, όπως χαρακτηριστικά το ονόμασαν! Το Τουρνουά Φιλίας διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο Πανοράματος Άνω Λιοσίων με τη συμμετοχή των ομάδων ΣΤΑΣΥ ΜΟΝ ΑΕ, Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος και Παλαιμάχων Ακράτητου. Οι ομάδες των Άνω Λιοσίων υποδέχτηκαν την ομάδα της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) στην «έδρα» τους αλλά ήταν άκρως φιλικές απέναντι σε μια ομάδα που οι εργαζόμενοι της ήταν από εκείνες τις κατηγορίες εργαζομένων που δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα κατά την περίοδο του COVID-19 αφού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες συνθήκες.


Η ΣΤΑ.ΣΥ ηττήθηκε από τον Ακράτητο 4-3 αλλά κέρδισε τον Εθνικό Πανοράματος 3-2.

Φυσικά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα έκλεψαν οι παλαίμαχοι παίκτες του Ακρατήτου που όμως έχουν γράψει με χρυσά γράμματα σελίδες στην ιστορία του Αχαρναικου όπως οι Δημήτρης Κρητικός, Παναγιώτης Παπαδόπουλος κά.. Μετά από μήνες αποχής από τον αγωνιστικό χώρο λόγω καραντίνας η αγάπη για το ποδόσφαιρο «ένωσε» τρεις ομάδες σε ένα ιδιαίτερο τουρνουά φιλίας, όπως χαρακτηριστικά το ονόμασαν! Το Τουρνουά Φιλίας διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδο Πανοράματος Άνω Λιοσίων με τη συμμετοχή των ομάδων ΣΤΑΣΥ ΜΟΝ ΑΕ, Παλαιμάχων Εθνικού Πανοράματος και Παλαιμάχων Ακράτητου. Οι ομάδες των Άνω Λιοσίων υποδέχτηκαν την ομάδα της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) στην «έδρα» τους αλλά ήταν άκρως φιλικές απέναντι σε μια ομάδα που οι εργαζόμενοι της ήταν από εκείνες τις κατηγορίες εργαζομένων που δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα κατά την περίοδο του COVID-19 αφού κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες συνθήκες.

Η ΣΤΑ.ΣΥ ηττήθηκε από τον Ακράτητο 4-3 αλλά κέρδισε τον Εθνικό Πανοράματος 3-2.

Φυσικά τα φωτογραφικά στιγμιότυπα έκλεψαν οι παλαίμαχοι παίκτες του Ακρατήτου που όμως έχουν γράψει με χρυσά γράμματα σελίδες στην ιστορία του Αχαρναικου όπως οι Κρητικός, Παπαδόπουλος κά..Το ΔΣ, οι παίκτες και προπονητές της ομάδας της ΣΤΑΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ευχαριστεί θερμά τις ομάδες για τη φιλοξενία, τον διαιτητή κ. Ζωη, την ιατρό του αγώνα και όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του τουρνουά.

Ταυτόχρονα ανανεώνει το ραντεβού της τον Σεπτέμβρη με πολλά παιχνίδια φιλίας, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης.

Καλες βουτιές, καλό καλοκαίρι!

Το ΔΣ, οι παίκτες και προπονητές της ομάδας της ΣΤΑΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ευχαριστεί θερμά τις ομάδες για τη φιλοξενία, τον διαιτητή κ. Ζωη, την ιατρό του αγώνα και όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του τουρνουά.

Ταυτόχρονα ανανεώνει το ραντεβού της τον Σεπτέμβρη με πολλά παιχνίδια φιλίας, αλληλεγγύης και συναδέλφωσης.

Καλες βουτιές, καλό καλοκαίρι!


74 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif