• Κατερίνα Παπασταματίου

Στην "γειτονιά των Αγγέλων" η Πρόεδρος Πελοποννησίων Πόπη ΦαμελίτουΗ πόλη των Αχαρνών, αλλά και η Αρκαδία, αποχαιρετά μία γυναίκα που αγάπησε αυτές τις δύο περιοχές σαν παιδιά της. Η Πόπη Φαμελίτου βρίσκεται πλέον στην γειτονιά των Αγγέλων, μία θέση που επάξια κέρδισε καθώς εκτός από πρόεδρος του συλλόγου Πελοποννησίων Αχαρνών, ήταν κυρίως μία γυναίκα γεμάτη αγάπη για όλους, πληθωρική, που έδειχνε σεβασμό και αλληλεγγύη προς όλους όσους είχαν ανάγκη, με πράξεις και όχι λόγια! Κανείς δεν θα ξεχάσει τους αγώνες της μετά τον φονικό σεισμό του 1999 ώστε να αποκατασταθούν τα σχολεία της πόλης, τους αγώνες της για τον Σύλλογο Πελοποννησίων και το όνειρο της να στηθεί το άγαλμα του Κολοκοτρώνη. Αγαπούσε την παράδοση, πάλευε για την διάδοση και διάσωση της ιστορίας της, αλλά δεν ξεχνούσε και το σήμερα, πολιτικοποιημένη, μέλος της ΕΓΕ υπερασπιζόταν τα δικαιώματα των γυναικών. Καλό Ταξίδι αγαπημένη Πόπη!

Ακολουθεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΕΓΕ ΑΧΑΡΝΩΝ προς την Πόπη Φαμελίτη:

"Σήμερα η κοινωνία των Αχαρνών έχασε μια γυναίκα αξιόλογη, δραστήρια, δοτική, αξιαγάπητη, με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας. Η Πόπη Φαμελίτου που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων, από πολύ νέα, δούλεψε αθόρυβα, με πείσμα και συνέπεια.

Γεννήθηκε σ΄ένα όμορφο χωριό της Αρκαδίας και έζησε στις Αχαρνές, ερωτευμένη πάντα με τη ζωή και τον άνθρωπο. Πιστή στις αρχές και στα δημοκρατικά ιδεώδη, ως ιδρυτικό μέλος του Παραρτήματος Αχαρνών της Ε.Γ.Ε., καθώς και του Συλλόγου Πελοπονησίων, που ήταν μέχρι σήμερα πρόεδρος, ως μέλος πολλών κοινωνικών φορέων και σαν δημοτική σύμβουλος Αχαρνών, αγωνίστηκε με υπευθυνότητα και συνέπεια για τη Δημοκρατία, την κοινωνική Πρόοδο, για την Ποιότητα Ζωής, την Ισότητα, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, για την διατήρηση και συνέχιση της παράδοσης και της Εθνικής μας Περηφάνιας. ΔΥΝΑΜΙΚΗ και πανταχού ΠΑΡΟΥΣΑ, μοιράζοντας απλόχερα την Γνώση και την Εμπειρία της. Θα μας λείψει το ζεστό της χαμόγελο, η αισιοδοξία, η θετική ενέργεια που σκόρπιζε γύρω της.

Καλό ταξίδι φίλη μας αγαπημένη… Θα ζεις πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας….H Διοικούσα Επιτροπή της ΕΓΕ ΑΧΑΡΝΩΝ απευθύνει ΘΕΡΜΆ της ΣΥΛΛΗΠΗΤΉΡΙΑ στην οικογένειά της και καταθέτει αντί στεφάνου στη μνήμη της χρηματικό ποσό υπέρ του Παραρτήματος Αχαρνών της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Ακολουθεί το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Συλλόγου Πελοποννησίων Αχαρνών "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Ο σύλλογός μας πενθεί..

Έφυγε απο την ζωή σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρός μας κα Ποπη Φαμελιτου .

Ένας δυναμικός άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και με ενεργή δράση στο σύλλογό μας και όχι μόνο.

Απο το 1995 ως Πρόεδρος του Συλλόγου στάθηκε σαν βράχος μπροστά και αντιμετώπισε όλες τις δυσκολίες.

Σε μάς τους νέους του Διοικητικού μετέφερε όλη της την αγάπη αλλα και τις γνώσεις.

Μέχρι πρίν λίγες ημέρες ήταν ακόμα κοντά μας και μας έδινε τις συμβουλές της .

Η απώλεια είναι τεράστια.

Η θλίψη ακόμη μεγαλύτερη γιατί δυστυχώς στο τελευταίο Ύστατο Χαίρε δεν μπορούμε να είμαστε εκεί.

Να τιμήσουμε όπως πρέπει έναν δικό μας αγαπημένο άνθρωπο.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα παιδιά και στα εγγόνια της που τόσο αγαπούσε .

Η επικήδειος ακολουθία θα τελεστεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο λόγω των συνθηκών .

Θα την θυμόμαστε πάντα...

Καλό Παράδεισο ....568 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif