• Κατερίνα Παπασταματίου

Τάισε τα αδέσποτα στη Χιονισμένη Χασιά ο Δήμος ΦυλήςΜε τη συνδρομή των φιλόζωων συμπολιτών ο Δήμος Φυλής έλαβε από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα στους χιονισμένους πρόποδες της Πάρνηθας, όπου οι συνθήκες είναι δύσκολες για τους τετράποδους φίλους μας.

Η διανομή τροφής ξεκίνησε από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου σε σημεία που υπάρχουν αδέσποτα ζώα ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου, σε χιονισμένες περιοχές προκειμένου να τα φροντίσουν, βρέθηκαν ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Αβράμης.

Ειδική μέριμνα υπάρχει και για τα ελάφια της Πάρνηθας που λόγω των πολικών θερμοκρασιών κατηφορίζουν σε πιο χαμηλά υψόμετρα, προκειμένου να βρουν τροφή. Με όχημα του Συνδέσμου της Πάρνηθας (ΣΥΝ.ΠΑ) που υπέδειξε τα σημεία, μεταφέρθηκαν επαρκείς ποσότητες αποξηραμένων χόρτων.

Η ευαίσθητη πρωτοβουλία θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και για όσο διάστημα διαρκέσει η κακοκαιρία, με την πολύτιμη συνδρομή των φιλόζωων του Δήμου Φυλής και των εργαζομένων που θα συνδράμουν το ανεκτίμητο έργο τους.


28 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif