• Κατερίνα Παπασταματίου

Τάσος Ξιαρχό: Απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι - Βρέθηκε το αυτοκίνητο του


Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον γνωστό χορογράφο Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, έστειλε μηνύματα σε ανθρώπους του περιβάλλοντός του, ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια. Ο Τάσος Ξιαρχό απειλεί να αυτοκτονήσει στο Μενίδι, μετά την κατακραυγή για τα σχόλια σε βάρος νεαρής κοπέλας. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την εκπομπή «LIVE NEWS», στο σημείο έχουν κληθεί η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ όπως αναφέρεται στην εκπομπή, έχει πάρει κάποια ποσότητα από χάπια και έχει στείλει ανησυχητικά μηνύματα σε οικείους του.

Κινητοποιήθηκε άμεσα η ΕΛ.ΑΣ., εντόπισε το αυτοκίνητό του, του έκανε σήμα να σταματήσει, ωστόσο εκείνος παραβίασε δύο φανάρια και εξαφανίστηκε.

Το αυτοκίνητό του εντοπίστηκε λίγο αργότερα, ωστόσο ο Τάσος Ξιαρχό αγνοείται. Στις έρευνες, που γίνονται στξν Δήμο Αχαρνών (τόπο κατοικίας του), συμμετέχει τόσο η ΕΛ.ΑΣ. όσο και η ΕΜΑΚ.

Νωρίτερα, η NESCAFÉ Greece έκανε γνωστό πως η μάρκα NESCAFÉ Dolce Gusto δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με τον χορογράφο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με λύπη είδαμε την πρόσφατη ανάρτηση του Tάσου Ξιαρχό στα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα. Οι αξίες της μάρκας NESCAFÉ® στηρίζονται στο σεβασμό και στο δικαίωμα της ιδιωτικότητας του κάθε ανθρώπου. H μάρκα NESCAFÉ® Dolce Gusto® δε θα συνεχίσει τη συγκεκριμένη συνεργασία».


526 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif