• Κατερίνα Παπασταματίου

Τεράστιος όγκος χιονιού σε όλο τον Δήμο Αχαρνών - Αγώνας εκχιονισμού και παροχής βοήθειας


Η κακοκαιρία με το όνομα ΜΗΔΕΙΑ χτύπησε για τα καλά και τον Δήμο Αχαρνών! Το λευκό πέπλο δεν τύλιξε μόνο το βόρειο κομμάτι (Θρακομακεδόνες, Βαρυμπόμπη, Ολυμπιακό Χωριό) όπως συνηθίζει, αλλά κατάφερε να το στρώσει για τα καλά ακόμη και στην Κεντρική πλατεία, τον Κόκκινο Μύλο, και όλες τις συνοικίες. Εικόνες που είχαμε να δούμε από την κακοκαιρία του 2004 είναι αυτές που αντικρίσαμε από τα ξημερώματα.

Κεντρικές οδοί (Καραμανλή, Αριστοτελους, Δημοκρατίας, Πάρνηθος κλπ)

ντύθηκαν στα λευκά με τις προσπάθειες εκχιονισμού του Δήμου να είναι συνεχείς ώστε να παραμείνουν ανοιχτοί και να εξυπηρετηθούν κυρίως οι επείγουσες ανάγκες των δημοτών. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως πρόκειται για μια κακοκαιρία που δίκαια θα χαρακτηριζόταν ως ιστορική καθώς δεν έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε τόσο πυκνή και συνεχή χιονόπτωση με χαμηλές θερμοκρασίες. Οι οδηγίες άλλωστε της Πολιτικής Προστασίας είναι να παραμείνουμε στα σπίτια μας ώστε να μείνουμε ασφαλείς ιδιαιτερα τις βραδινές και πολυ πρωινές ώρες.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο Δημαρχος Αχαρνων στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο

«Προσπαθούμε διαρκώς να είμαστε παντού, σε όλες τις περιοχές του δήμου, όσο δύσκολο κι αν είναι. Αυτή την ώρα, τα συνεργεία επιχειρούν στην Πλήθωνος Γεμιστού στη Λαθέα με σκοπό τη διάνοιξη των δρόμων.

Ταυτόχρονα αυτή τη στιγμή ρίχνεται αλάτι στα εξής σημεία, στα οποία θα τοποθετηθούν και σακιά για να προμηθευτούν οι δημότες:

Δημαρχείο, Κάραβος, Αγίας Τριάδος και Αριστοτέλους, Άγιο Διονύσιο, ΚΕΠ Κόκκινου Μύλου, Λεωφ. Δημοκρατίας στην Αγία Άννα,, Πανόραμα Κουλουράδες, Πλήθωνος Γεμιστού στο Αστυνομικό Τμήμα, Εργατικές Κατοικίες Προφήτη Ηλία και Άγιο Ιωάννη Ρώσσο.»


Δεν ξεχνάμε ότι :

🔸Περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας

🔸Για όποιον έχει ανάγκη, μπορεί να απευθυνθεί όλο το 24ωρο:

👉🏼 Τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου: 213-2072300

👉🏼 Κοινοτικό κατάστημα Θρακομακεδόνων: 213-2140300

Κανείς δημότης δεν μένει μόνος του❗


Ακολουθεί βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο FB ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Βρεττός:
530 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif