• Κατερίνα Παπασταματίου

Νέα πτέρυγα χειρουργείων στο Θριάσιο Νοσοκομείο Δωρεά του Αθανάσιου & της Μαρίνας Μαρτίνου!


Τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας χειρουργείων του Θριασίου Νοσοκομείου Ελευσίνας, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Δευτέρας, 4 Απριλίου.

Η ανακατασκευή και παράδοση της πτέρυγας αποτέλεσε Δωρεά του μεγάλου Εθνικού Ευεργέτη κ. Αθανασίου Μαρτίνου και της συζύγου του Μαρίνας! Μια ακόμη δωρεά του εθνικού μας ευεργέτη που έχει ένα και μόνο γνώμονα, τον άνθρωπο! Η δωρεά άγγιξε που τα 5 εκ. ευρώ και δίνει κυριολεκτικά ανάσα όχι μόνο στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής αλλά σε ολόκληρο το εθνικό σύστημα υγείας!!!

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν παρουσία του κ Αθανάσιου Μαρτίνου, παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, ο Υπουργός Υγείας, Θανάσης Πλεύρης, η αναπληρώτρια Υπουργός, Μίνα Γκάγκα, η Υφυπουργός Ζωή Ράπτη, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας, ο Γραμματέας της Βουλής, Βαγγέλης Λιάκος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής, Λευτέρης Κοσμόπουλος.Το Θριάσιο Νοσοκομείο όντας σε κομβικό σημείο, τόσο από πλευράς οδικών αρτηριών όσο και από πλευράς ελικοδρομίου και αεροδρομίου αλλά και στην καρδιά της βιομηχανικής δραστηριότητας της χώρας, απέκτησε κορυφαίες εγκαταστάσεις, όσον αφορά στα χειρουργεία, ενώ σε συνδυασμό με το Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων, οι εγκαταστάσεις του είναι μοναδικές στην Ελλάδα.

Εμείς από την πλευρά μας έχουμε να πούμε ένα ταπεινό αλλά μέσα από την καρδιά μας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο και την κυρία Μαρτίνου για όλα όσα κάνουν!


215 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif