• Κατερίνα Παπασταματίου

ΤΟ ΡΟΖ: Το καλύτερο δώρο για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και όχι μόνο…


Ο Φεβρουάριος είναι για όλους μας, λίγο ή πολύ, ο μήνας που με μεγαλύτερη συχνότητα και με κορύφωση την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εκφράζουμε την αγάπη μας! Για την ημέρα εκείνη αλλά και για όλους τους υπόλοιπους μήνες που θέλουμε να δείξουμε πόσο πολύ αγαπάμε τους ανθρώπους που μας περιτριγυρίζουν, η γνωστή Συγγραφέας Μαρία Δουρίδα - Μηταράκη εξέδωσε ένα νέο αφαιρετικό εικαστικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους, με έναν μαγικό τίτλο, όσο μαγικό είναι και το ίδιο “ΡΟΖ”!

Πως γεννήθηκε όμως το “ΡΟΖ”;

Αγίου Βαλεντίνου και πιο πέρα! Μια γιορτή για την αγάπη στη ζωή μας, είτε προέρχεται από τον έναν και μοναδικό, είτε από τους πολλούς αγαπημένους μας ανθρώπους που μας δίνουν χαρά και ελπίδα κάθε μέρα.

Η Μαρία Δουρίδα - Μηταράκη εμπνεύστηκε από αυτό το πολύτιμο συναίσθημα και δημιούργησε «Το ροζ», ένα αφαιρετικό εικαστικό παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.

“«Το ροζ» είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τις ανατροπές της ζωής οι οποίες αποκαθίστανται με τον μοναδικό τρόπο που υπάρχει...τη συνέχιση της ζωής!” δηλώνει η σπουδαία συγγραφέας.

Εμείς σας προτρέπουμε να κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, ο εκδοτικός οίκοςOnce Upon a Book σε συνεργασία με τα αγαπημένα κεριά “Nardon candles” δημιούργησαν το τέλειο δώρο αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου..και πιο πέρα!

Το βιβλίο «Το ροζ» μαζί με το ομώνυμο μοναδικό αρωματικό βιολογικό κερί συνθέτουν ένα πρωτότυπο δώρο για όλους, για να γιορτάσουμε τον έρωτα, τη χαρά, τους φίλους, την οικογένεια και την αγάπη για τη ζωή!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις www.onceuponabook.gr

153 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif