• Κατερίνα Παπασταματίου

Το Θέατρο των Αχαρνών γέμισε μελωδίες τιμώντας την μέρα Μουσικής


Οι εκδηλώσεις έχουν λείψει από όλους μας, πόσο μάλλον οι ποιοτικές μουσικές βραδιές που είχαμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε ειδικά μόλις ο καιρός το επέτρεπε στο ανοιχτό θέατρο Μίκης Θεοδωράκης. Με μια υπέροχη μουσική βραδιά αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής άνοιξε η αυλαία των εκδηλώσεων στο Δήμο Αχαρνών το βράδυ της Τετάρτης 23 Ιουνίου.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αχαρνών μαζί με την Φιλότεχνη Λέσχη Αχαρνών διοργάνωσαν από κοινού μια εκπληκτική συναυλία με τίτλο: «Απ’ τον Τσιτσάνη στο Μίκη». Με μαέστρο τον ταλαντούχο μουσικό Αντώνη Αμπαρτζάκη η ορχήστρα της Φιλότεχνης και οι τραγουδιστές της ΔΗΚΕΑ Νίκος Μπουρνέλης Μαρίνα Μανωλάκου, Τάκης Κωνσταντακόπουλος ταξίδεψαν μαγικά κάτω από τον έναστρο Αχαρναϊκό ουρανό, τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με χαρά στο πρώτο μουσικό κάλεσμα μετά την καραντίνα. Τους θεατές καλωσόρισε η Πρόεδρος της Φιλότεχνης Λέσχης Αχαρνών η οποία αναφέρθηκε στην Παγκόσμια Ημέρα μουσικής.


Εντύπωση θετική προκάλεσε και ο εξωραϊσμός του θεάτρου που επιμελήθηκε ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας και οι συνεργάτες του, που δέχτηκε τον κόσμο σαφώς ανανεωμένος, αλλά κυρίως τηρώντας τα μέτρα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Γιάννης Νίκας, η Πρόεδρος της ΑΡΩΓΗΣ Μαρία Μπούκη, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ Σπύρος Βάθης, η ΚΣ Αλεξάνδρα Παππά, ο ΔΣ της Αναπτυξιακής Αχαρνών Γιάννης Μίχας.
194 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif