• Κατερίνα Παπασταματίου

Βάσω Κόλλια και Νίκος Καδάς επισκέφτηκαν το Βαμβακάρειο Ίδρυμα


Τις μέρες των εορτών είθιστε οι πολιτικοί να επισκέπτονται δομές κοινωνικού χαρακτήρα για να στηρίξουν τις προσπάθειες εργαζόμενων αλλά και αιρετών. Μία τέτοια επίσκεψη πραγματοποίησε η επιλαχούσα Βουλευτής της ΝΔ Βάσω Κόλλια συνοδευόμενη από τον Πολιτικό Μηχανικό Νικόλαο Καδά. Η κ Κόλλια γνωστή για την δράση της και εκτός πολιτικής, επισκέφτηκε το Βαμβακάρειο Ίδρυμα του Δήμου Αχαρνών, την

Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που προσφέρει μόνιμη διαμονή σε απροστάτευτα και ορφανά άτομα με ειδικές ικανότητες.


Η κ. Κόλλια συνάντησε την Πρόεδρο του ιδρύματος κ. Μαρία Μπούκη και μαζί με τον κ Καδά εκτός από ευχές, αντάλλαξαν και απόψεις σχετικά με την λειτουργία του ιδρύματος.

Η κ. Κόλλια δήλωσε: “Επισκέφθηκα τον Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό και συζητήσαμε για όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα της πόλης. Ο Δήμος Αχαρνών είναι ένας πολύπαθος δήμος ο οποίος με στρατηγική και σχεδιασμό μπορεί να αποτελέσει δήμο πρότυπο καθώς έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να τον οδηγήσουν σε μια πολυδιάστατη ανάπτυξη.

Στη συνέχεια επισκέφθηκα για ευχές το Βαμβακάρειο Ίδρυμα-Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης το οποίο προσφέρει συνθήκες μόνιμης διαμονής σε άπορα, απροστάτευτα και ορφανά άτομα με ειδικές ικανότητες : κοιτώνες, χώρους εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης και ομαδικής εργασίας, αίθουσα διδασκαλίας και λογοθεραπείας, ειδικό ιατρείο και κοινόχρηστους χώρους ψυχαγωγίας και άθλησης. Σήμερα η Δομή φιλοξενεί 18 άτομα.

Οι εργαζόμενοι σε αυτήν επιτελούν σπουδαίο έργο, απόδειξη του οποίου είναι τα χαμόγελα των ανθρώπων που διαβιούν εκεί! Συγχαρητήρια αξίζουν στην αγαπημένη φίλη μου και Πρόεδρο της δομής Μαρία Μπούκη αλλά και σε όλα τα στελέχη που με αυταπάρνηση στέκονται δίπλα στους ανθρώπους αυτούς.

...και όπως λένε και όλοι οι άνθρωποι της δομής «Όλοι μαζί ας δημιουργήσουμε μια κοινωνία ισότητα»

113 Προβολές0 Σχόλια
RCMP_AD_CASINIANS_KLHROSEIS_300X250_V2.gif